hero

Jong talent

Nieuws/09 September 2024

Bij RoosRos verwelkomen we graag jong talent en nieuwe perspectieven! Deze maand mogen we vier enthousiaste stagiairs verwelkomen die ons team de komende zes maanden zullen versterken. Daarnaast zijn we blij met een nieuwe collega die klaar staat om haar ontwerpexpertise in te zetten voor onze projecten. In dit artikel stellen zij zich graag aan jullie voor.

Matthias van Dalen
Hallo! Ik ben Matthias van Dalen, ik ben 19 jaar en zit in mijn 3e jaar HBO. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen en ontwerpen. Daarom studeer ik nu aan de Hogeschool Rotterdam bouwkunde. Ik hoop het komend halfjaar stage te lopen bij RoosRos. Via een kennis ben ik in contact gekomen met dit bedrijf en na mijn eerste werkdag ben ik erg enthousiast! Ik hoop tijdens mijn stage veel te leren en beroepservaring op te doen.

Elles Warrenaar
Hoi, ik ben Elles. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de TU Delft, om vervolgens een paar maanden met een backpack te vertrekken naar de andere kant van de wereld. Nu ga ik met veel enthousiasme beginnen aan de eerste stappen binnen mijn carrière bij RoosRos. Wat me zo aanspreekt in RoosRos architecten is het maken van architectuur mét en vóór mensen. De projecten zijn sterk uiteenlopend maar het centrale thema is altijd betekenisvolle architectuur, waarbij er altijd getracht wordt te komen tot de essentie van een project.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik mijn passie voor mens en architectuur bij RoosRos kan omzetten in mooie projecten. Naast architectuur ben ik ook erg geïnteresseerd in (architectuur)geschiedenis en het verband hiertussen met verschillende huidige sociale discussies. Daar waar architectuur dit aspect raakt vind je mij; onderzoekend en analyserend. Ik kijk ernaar uit om mij bij RoosRos verder te ontwikkelen tot architect en ik ben benieuwd wat voor uitdagingen de toekomst brengt! Die toekomst, die maken we namelijk samen.

Dyanne Loendersloot
Hoi! Ik ben Dyanne en ik zie er enorm naar uit het komende halfjaar stage te komen lopen bij RoosRos. Ik zit momenteel in het 3e jaar van mijn bachelor Bouwkunde op de TU Delft, en vind een minorstage de perfecte uitkomst om de theorie die ik heb geleerd in de praktijk te ontdekken. Bij RoosRos Architecten zie ik de mogelijkheid mee te werken aan verschillende projecten in een gezellig en enthousiast team. Wat mij aanspreekt is het toekomstgerichte ontwerpen en de manier van samenwerken op het bureau. Ik weet zeker dat ik het komende halfjaar een hele fijne tijd zal hebben binnen RoosRos!

Femke van Trierum
Hi! Ik ben Femke en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege. De komende drie maanden ga ik stage lopen bij RoosRos. Ik kijk ernaar uit om te leren hoe duurzaamheid kan worden toegepast in interieurontwerpen, en om veel vakkennis op te doen .Ook kijk ik er naar uit om mooie projecten te maken en de kennis die ik hier opdoe toe te passen op school of in het dagelijks leven.

Thijs van der Slikke
Hallo, Mijn naam is Thijs van der Slikke. Op dit moment studeer ik middenkaderfunctionaris bouw op het Hoornbeeck college. Vanaf eind augustus tot en met januari hoop ik stage te lopen, tijdens deze stage hoop ik meer tekenervaring op te doen.

Naast mijn stage ben ik vrijwel altijd bezig, op allerlei verschillende manieren. Dat doe ik door in de avonduren graag te sporten, maar zodra de lucht verkleurt spring ik in de auto om foto’s te maken.

Maak ook kennis met…
Voor de zomervakantie zijn ook collega’s Miriam Kreysel en Rick Schuurmans gestart. Zij komen op onze atelierpagina aan het woord.