hero

Seminar Vastgoed en Zorg

Nieuws/05 September 2024

Ben je vastgoedmanager, bestuurder van een zorginstelling of beslisser op het gebied van zorgvastgoed? Heb je te maken met verouderd vastgoed dat dringend aan verduurzaming toe is, of wil je weten hoe je kosten kunt besparen en tegelijkertijd de efficiëntie van zorgvastgoed kunt verbeteren? Dan mag je het seminar ‘Vastgoed en Zorg’ op 14 oktober 2024, van Fortrus Zorgvastgoed en RoosRos, niet missen!

Op maandag 14 oktober organiseren Fortrus Zorgvastgoed en RoosRos Architecten een seminar waarbij de toekomst van zorgvastgoed centraal staat. Tijdens deze dag krijg je unieke inzichten van toonaangevende sprekers, neem je deel aan interactieve werksessies en ontvang je praktische tools om direct toe te passen in je eigen organisatie. Sluit de dag af met nieuwe ideeën, een uitgebreid netwerk en een frisse blik op de uitdagingen van morgen.

Aanmelden

Deelname aan het seminar is kosteloos en inclusief lunch en borrel. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een toekomstbestendig zorgvastgoed. We heten je graag hartelijk welkom!

Het volledige programma is hier te vinden.

Voor vragen, neem contact op via seminar@fortruszorgvastgoed.nl