hero

Zomertijd

Nieuws/19 July 2024

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, kijken we graag terug op een energieke eerste helft van dit jaar. Samen hebben we aan diverse inspirerende projecten gewerkt, en als hoogtepunt onze teamtrip naar Chamonix, waar we niet alleen hebben genoten van de prachtige omgeving maar ook van de teamspirit.

We hebben afscheid genomen van enkele stagiaires en kijken uit naar de komst van nieuwe collega’s en stagiaires na de vakantieperiode. Het belooft een mooi tweede halfjaar te worden, met nieuwe kansen en projecten die op ons wachten.

We willen al onze collega’s bedanken voor hun inzet en harde werk in de afgelopen maanden. Samen hebben we beleefd wat we als team kunnen bereiken, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

We willen al onze relaties bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerking in de afgelopen periode. Met elkaar hebben we gebouwd aan een toekomstgericht en gezonde leef- en werkomgeving.

Namens het hele team van RoosRos wensen we iedereen een ontspannen en zonnige zomervakantie toe. Ons kantoor is gesloten van 22 juli tot en met 16 augustus 2024. Voor dringende zaken zijn wij in deze periode per mail bereikbaar op info@roosros.nl.